2015-07-18 12.16.04-kleinHOOFDDORP – Team General Gee (team 20) wil door deelname aan “the cannonballrun” aandacht vragen voor de voedselbank Haarlemmermeer en hiervoor een mooi bedrag bij elkaar verzamelen om onze minderbedeelde gemeentegenoten ook van een goede maaltijd te voorzien. Ook wordt door onze deelname aan de rally “voedselbank Nederland” gesponsord.

Team “General Gee” Ronald Slagboom & Harry Loerakker hebben zich ingeschreven voor een autorally van +/- 4000km door Scandinavie www.thecannonballrun.com team 20. Door deelname aan deze rally wordt dit jaar de voedselbank gesponsord door de organisatie van the cannonballrun, in dit kader willen als team 20 de voedselbank Haarlemmermeer sponsoren en promoten.

Hiervoor willen wij uiteraard zoveel mogelijk geld binnenhalen maar ook donaties in produkten zijn van harte welkom. 75% van het bedrag komt ten goede van de voedselbank Haarlemmermeer.Voor het doneren van levensmiddelen kun je het best even een mail naar ons sturen. het streefbedrag is natuurlijk waar wij minimaal op hopen, elke bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

De rally wordt gehouden van 30 juli t/m 6 augustus en voor die tijd hopen wij ons barrel voor elkaar te hebben.

Je kunt ons volgen via www.facebook.com/General-G-1629330100669840 alvast bedankt voor jullie aandacht en eventuele donatie!