Contact

Uitdeellocaties:
Voedselbank Haarlemmermeer heeft verschillende uitdeellocaties.

Bezoek- en postadres:
Dirk Storklaan 63A – 2132 PX Hoofddorp

Route:
Dirk Storklaan aanhouden en hierna de Henri Wenckebachdreef inrijden en dan de 2e parkeerplaats naast de firma SKY.

Openingstijden:
woensdag 09.00-14.00 uur
donderdag 10.30-14.00 uur

Contact donaties:
Mocht je een donatie willen doen of vragen hebben over het doen van een donatie dan kun je contact zowel per e-mail als telefonisch contact opnemen met onze bedrijfsleider, de heer H. (Hans) Eijkemans. Telefonisch is hij bereikbaar op 06-83098398. Het is ook mogelijk op te mailen. Dat kan naar voedseldepot@voedselbankhaarlemmermeer.nl. Je bericht worden zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Wij streven ernaar om je vragen binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Contact overige vragen:
Voor vragen die geen betrekking hebben op donaties, kunt je contact opnemen met onze secretaris, de heer Jan Maarten, op secretaris@voedselbankhaarlemmermeer.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen onderaan deze pagina. Wij streven ernaar om je bericht binnen 5 dagen te beantwoorden.

Contact pers:
Wij staan pers graag te woord. Mocht je contact met ons willen opnemen dan kan dat via ​onze PR-afdeling op pr@voedselbankhaarlemmermeer.nl dan wel door te mailen naar Jan Maarten op secretaris@voedselbankhaarlemmermeer.nl.

Word vrijwilliger:
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger, dan kan dat op de
pagina met openstaande vacatures. Zit er geen vacature tussen waar je interesse in hebt, dan mag je natuurlijk ook altijd een open sollicitatie doen. Wij kijken graag samen met jou naar een passende functie.

 

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen