HOOFDDORP – Rotaryclub Haarlemmermeer Schiphol heeft tijdens haar kerstdiner in restaurant Masami in Hoofddorp onder haar leden een veiling ten behoeve van de Voedselbank Haarlemmermeer gehouden. De kavels varieerden van een verblijf in de Franse Alpen, VIP kaarten voor een Ajax wedstrijd, een sloeptocht tot zelfs een privé concert.

De opbrengst van de veiling bedroeg € 6.775, wat daarna door de eigenaar van restaurant Masami Fusion Cuisine werd verdubbeld tot een totaalbedrag van € 13.650.
Met deze geweldige opbrengst kan Voedselbank Haarlemmermeer het laatste deel van de kosten voor haar verhuizing naar een andere loods financieren.

Voedselbank Haarlemmermeer verzorgt voor 900 Haarlemmermeerders gratis wekelijkse voedselpakketten. In 2019 hebben de 130 vrijwilligers, door de samenwerking met Haarlemmermeerse bedrijven, voor een waarde van € 975.000 aan levensmiddelen kunnen uitreiken.

Op de foto vlnr: Hans de Bats (Voedselbank Haarlemmermeer) Mieke Millenaar (Rotary voorzitter) en Gerard Nijssen (Rotary initiatiefnemer).