HAARLEMMERMEER. 27 augustus – Speciaal voor de kinderen waarvan de ouders klant zijn van de Voedselbank, start op Maandag 29 augustus de grote landelijke actie gericht op het ontbijt “Op een lege maag kun je niet leren” in samenwerking met Albert Heijn. Geen enkel kind zou met een lege maag naar school mogen gaan.
De actie duurt t/m Zondag 4 september.

Klanten kunnen in de winkels van Albert Heijn, verspreid over heel Nederland, producten zoals Muesli, Rijstwafels en Zilvervliesrijst doneren aan de lokale Voedselbanken. De producten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.
Geweldig dat onze vaste en belangrijke partner Albert Heijn zich weer inzet voor de Voedselbanken.

Deze week zijn alle scholen weer begonnen. Een mooi moment om gezinnen die het moeilijk hebben te helpen met het aanvullen van de voorraadkast. Want op een lege maag kun je niet leren. Het zou dus fantastisch zijn als we met deze actie veel producten inzamelen voor gezinnen die klant zijn bij de Voedselbank!”, aldus Leo Wijnbelt Bestuursvoorzitter van Voedselbank Nederland.

Voedselbank Haarlemmermeer en 6 Albert Heijn filialen doen mee.Ook in Haarlemmermeer zijn kinderen helaas afhankelijk van voedselhulp. De Voedselbank steunt meer dan 1.200 mensen, waarvan meer dan 450 kinderen door wekelijks voedsel te verstrekken uit gedoneerde middelen.
In Haarlemmermeer kunnen inwoners ook meedoen aan de inzamelingsactie van Albert Heijn. Daarmee is de Voedselbank enorm geholpen.

Je vindt de actieproducten bij Albert Heijn in Hoofddorp: van Stamplein, Toolenburg, Muiderbos en Floriande; in Badhoevedorp en in Nieuw-Vennep.

Help uw Voedselbank om deze actie een groot succes te laten worden.
Help deze week met inzamelen:
VRIJWILLIGERS gezocht:
Naast het kopen van producten kunt u zich opgeven om in een AH filiaal namens de Voedselbank bij de stand te gaan staan. Uit ervaring weten we dat de actie dan een nog groter succes wordt. U kunt zich opgeven via de website:
https://www.voedselbankhaarlemmermeer.nl/winkelrooster-per-winkel-ah-actie-maandag-29-aug-tot-en-met-zondag-4-sept-2022/

Namens alle klanten van Voedselbank Haarlemmermeer alvast bedankt voor uw Hulp en Donaties.