[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

2MAVO leerlingen brengen tasjes rond in Floriande

2MAVO leerlingen brengen tasjes rond in Floriande

HOOFDDORP – Mavo-2 leerlingen van het Haarlemmermeer Lyceum zijn hun maatschappelijke stage gestart. Door de hele wijk Floriande delen leerlingen tasjes aan de bewoners uit. In de tasjes vinden de ontvangers de volgende brief:

“Geachte Meneer, Mevrouw,

In de week van 22 tot en met 26 april 2013 doen wij in het kader van onze Maatschappelijke Stage een project. In dit project proberen wij de voedselbank te ondersteunen door middel van een inzamelingsactie.

U hebt aan uw deur of in uw brievenbus een tas gevonden. Wij zouden graag op woensdag 24 april de tas bij u ophalen, met daarin een of meerdere dingen waar mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank behoefte aan hebben. Om u een indruk te geven van de behoefte van deze mensen, hebben we een flyer bijgevoegd, waarop een boodschappenlijst staat waaruit u een keuze kunt maken. U zou ons en de voedselbank een dienst bewijzen door het tasje woensdagmorgen aan uw deur te hangen of, mocht u in een flat wonen, in de centrale hal te zetten, zodat wij in de loop van de dag het tasje kunnen ophalen.

Wij hopen van harte dat u wilt meehelpen en de voedselbank wil steunen bij deze actie.

Met vriendelijke groet,

Leerlingen 2MAVO

Haarlemmermeer Lyceum”

Uiteraard wensen wij alle leerlingen enorm veel succes met hun actie. Wij zorgen ervoor dat alle artikelen donderdag 25 april bij de school worden opgehaald.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]