HAARLEMMERMEER – Fusion cuisine Restaurant Masami, (gelegen in de Beukenhorst te Hoofddorp), leeft ook in deze moeilijke tijden mee met iedereen, maar met name met diegene die minder bedeeld zijn in onze samenleving. De mensen die dankzij de tomeloze inzet van de Voedselbank in staat zijn om toch een maaltijd op tafel kunnen zetten.

Daarom is Masami een 3e actie gestart met als doel zoveel mogelijk donaties op te kunnen halen voor de Voedselbank en zal Masami het opgehaalde bedrag verdubbelen.

Bij de officiele opening van Masami is er reeds een 1e donatie gedaan aan de Voedselbank in samenwerking met top chef kok Herman den Blijker. Namens Masami heeft Herman toen een cheque van euro 50.000,- uitgereikt aan de Voedselbank.

Ook is er een 2e donatie in samenwerking met de Rotary club Haarlemmermeer bewerkstelligt en is het opgehaalde bedrag ook verdubbeld door Masami.

Een 3e donatie ronde is nu ingezet met als doel wederom een mooi bedrag op te kunnen halen voor de Voedselbank. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen door bij elke bestede maaltijd to go or delivery bij Masami een vrijwillige donatie te doen en Masami zal deze donatie  dan verdubbelen.

Bij het bestellen via de website www.masami.nl ziet de gast de optie “donatie Voedselbank Masami verdubbeld”. Dit item kan zo vaak geselecteerd worden als de gast wenst en brengt automatisch de donatie in rekening bij de bestelling. Uiteraard kan er ook zonder bestelling gedoneerd worden en zal ook dan Masami de verdubbellaar inzetten.