NIEUW-VENNEP – Op vrijdag 21 juni werd door L’Oréal Nederland weer de jaarlijkse L’Oréal Citizen Day georganiseerd. Voor het derde jaar op rij was onze voedselbank ook weer als één van de goede doelen uitgekozen voor wie L’Oréal graag iets wilde doen. Uiteraard hebben wij deze uitnodiging met beide handen aangenomen.
 
De eerste contacten werden gelegd door Gimago, het evenementen bureau dat L’Oréal met de organisatie helpt. Vervolgens hebben wij met Inge Kaaijk, de Corporate Communication Director van L’Oréal Nederland om de tafel gezeten en door genomen wat we tijdens de L’Oréal Citizen Day zouden gaan doen. Besloten was om bij drie supermarkten in Nieuw-Vennep een inzameling te organiseren. Albert Heijn, Dirk van den Broek en C1000 hadden hun medewerking toegezegd.
 
Om 9 uur waren alle medewerkers van L’Oréal aanwezig bij Dirk van den Broek om te horen wat er precies van hun verwacht werd en bij welke supermarkt ze zouden inzamelen. Na de uitleg spoedde iedereen zich enthousiast naar de hun toegewezen supermarkt. Al snel in de ochtend kwam er plotseling een vierde supermarkt bij. Twee dames zijn naar de manager van de Lidl gegaan die vlak naast de Albert Heijn gevestigd is en hebben gevraagd of ze ook bij de Lidl mochten inzamelen. De manager gaf direct zijn toestemming. Er waren nu dus ineens vier supermarkten van de partij!
 
TEAM DIRK VAN DEN BROEK 2013jpg
 
TEAM LIDL 2013 web
 
Wat is er hard gewerkt door de dames en heren! Regelmatig kregen we een telefoontje dat er nieuwe lege kratten aangeleverd moesten worden. Al snel kregen we in de gaten dat er wel eens een record gezet zou kunnen worden. Om 15.30 werden de inzamel punten gesloten en verzamelde iedereen zich bij een wel bekend hotel in Nieuw-Vennep om onder het genot van een drankje de einduitslag van de dag te horen.
 
Er zijn in het totaal 178 kratten met voedsel gevuld. Dit is een absoluut record! Onze bedrijfsleider wilde het niet geloven en is na gaan tellen. Ook hij kwam op hetzelfde aantal uit. De uitslag geeft duidelijk weer dat L’Oréal over een geweldig sales team beschikt. Wij zijn blij hier een dagje gebruik van te hebben mogen maken. Naast de volle kratten is er ook nog een bedrag van 330 euro opgehaald met de collecte bussen.
 
TEAM C100 2013
 
Wij willen graag iedereen heel hartelijk bedanken voor hun medewerking: L’Oréal Nederland en hun medewerkers, Gimago, Albert Heijn, C1000, Dirk van den Broek en Lidl en niet te vergeten de inwoners van Nieuw-Vennep en uit andere plaatsen in de gemeente Haarlemmermeer die zo gul gedoneerd hebben.
 
TEAM ALBERT HEIJN 2013