uitreiking chequeNIEUW VENNEP – Op vrijdag 26 april jl. was het dan eindelijk de dag van de Koningsspelen. Ook de Rehoboth School uit Nieuw-Vennep had voor deze dag een mooi programma in elkaar gedraaid.
Uiteraard werd de dag met het Koningsontbijt begonnen. Vervolgens zouden er allerlei spelletjes buiten op het schoolplein gedaan worden. Echter, het regende zo hard dat besloten werd de spelletjes naar de lokalen in de school te verplaatsen. Gelukkig mocht dit de pret niet drukken. De kinderen hebben zich goed vermaakt. Om 11.30 moest iedereen zich toch de regen in begeven, want de sponsorloop zou gaan beginnen. Jacqueline Sweers van onze voedselbank mocht het startsein geven. Nadat de toeter was geactiveerd, liepen alle kinderen (94 stuks) hun benen uit het lijf. Een half uurtje later kwam iedereen drijfnat en nog steeds vrolijk over de finish. Na eerst binnen even een lekker ijsje gegeten te hebben, werd iedereen in de ’theaterzaal’ bijeen geroepen.

Rens, Haned en Fabian werden door Nelique den Butter, het hoofd van de school, het podium opgeroepen. Gezamenlijk hebben deze drie jongetjes een cadeau aan Jacqueline overhandigd. Eenmaal het cadeau geopend, stond Jacqueline met stomheid geslagen. De kinderen, leerkrachten en ouders van deze kleine school  hebben 2000 euro bij elkaar gebracht voor de voedselbank! Wij zullen dit geld gebruiken voor het door ons te maken lespakket. Omdat wij dit resultaat zo fantastisch vinden, zullen wij zodra het lespakket klaar is het eerste exemplaar uitreiken op de Rehoboth School.

Het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Voedselbank Haarlemmermeer dankt iedereen, maar met name de lopertjes, die zijn steentje heeft bijgedragen voor dit geweldig mooie cadeau. Dit cadeau is de kroon op een voor ons geweldige week.