Dansschool-FLexHOOFDDORP – Zaterdag 28 maart heeft Kindercentrum Babbels uit Hoofddorp een kinderbeurs georganiseerd. Kinderen konden zich in een lekker brandend zonnetje vermaken met een o.a. springkussen, poppenspel, voorlezen, pannenkoeken bakken, modeshow en een optreden van balletschool Flex.

 

Er waren een aantal stands aanwezig waar diverse artikelen gekocht konden worden. Meerradio kwam deze middag ook nog even langs om een interview af te nemen. En uiteraard was VoedselbankTV ook weer aanwezig om alles op beeld vast te leggen.

hieperdepiepdoos-donaties1Naast dat dit een gezellige dag voor kinderen moest zijn vond eigenaresse Inge den Daas dat er ook aandacht moest zijn voor kinderen uit gezinnen die het financieel niet zo goed hebben. Enige tijd geleden werd contact gezocht met Voedselbank Haarlemmermeer. Inge had vernomen dat wij de Hieperdepiepdoos uitdelen aan kinderen die jarig zijn.

Zij wilde graag iets voor dit initiatief betekenen. Uiteraard vonden wij dit een goed plan. Nadat wij uitgelegd hadden dat Lions Club Haarlemmermeer XXY de dozen verzorgd is besloten aan de ouders van de kinderen van Babbels te vragen artikelen te doneren voor de Hieperdepiepdoos. Voedselbank Haarlemmermeer zou zorgen dat alles bij de Lions Club terecht zou komen. En zo geschiede.

interview-Meerradio1Er is veel gedoneerd; alles nieuw en alles geschikt voor een kinderverjaardag. Naast cadeaus, slingers en ballonnen is er ook nog een geldbedrag opgehaald. Ook dit zal aan de Lions Club worden afgedragen. Voedselbank Haarlemmermeer verwacht weer vele goedgevulde Hieperdepiepdozen.