Kerstinzamel-nieuws

Tijdens de kerstinzameling van zaterdag 15 december jongstleden bij AH in Hoofddorp-Overbos waren we opeens aan het eind van de middag de twee jonge meiden, die aan het flyeren waren, kwijt. Wat bleek nou? Een donateur-echtpaar had hen gecharterd om te gaan shoppen voor de voedselbank. Ze hadden een winkelwagentje voor driekwart volgeladen met heerlijke kerstboodschappen. Bij de kassa rekende het echtpaar deze boodschappen voor ons af. Hartelijk dank nogmaals!

Kerstinzamel-actie 2

Een klant van de AH XL (Hoofddorp-Centrum) had ook gevraagd wat fijn zou zijn als we iets buiten het kerst-boodschappenlijstje zouden krijgen van hem. Onze coördinatrice Silvia opperde voor de vuist dat zalm wel een mooie donatie zou zijn. Hij doneerde de voedselbank een hele krat vol met zalm!

De kerstinzamelactie in Hoofddorp heeft 183 kratten voedsel opgeleverd(Overbos: 85/ Centrum: 98) en een geldbedrag van € 395,00 (Overbos: € 170 / Centrum: € 224)

Kerst-inzamelactie 3

De dames van Zwanenburg hadden een Facebook-actie gestart om een tas vol boodschappen en cadeaus te doneren aan de klanten van de voedselbank. Op het filmpje is te zien de gigantische opbrengst van 200 tassen en 25 kranten met losse items!
Wat fantastisch dat er zulke gulle donateurs zijn!

Kerst-inzamelactie 3De dames van Zwanenburg hadden een Facebook-actie gestart om een tas vol boodschappen en cadeaus te doneren aan de klanten van de voedselbank. Op het filmpje is te zien de gigantische opbrengst van 200 tassen en 25 kranten met losse items! Wat fantastisch dat er zulke gulle donateurs zijn!

Geplaatst door Voedselbank Haarlemmermeer op Woensdag 19 december 2018