HOOFDDORP – Vrijwilligers van de voedselbanken Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en IJmond worden in de week van het applaus in het zonnetje gezet.

Badhoevedorp, 16 september 2011 – In de periode van 11 september t/m 18 september vindt, zoals ieder jaar, de week van het applaus plaats.

In deze week worden vrijwilligers in heel Nederland bedankt voor hun onzelfzuchtige inzet voor de maatschappij. Omdat 2011 ook nog eens het Europees jaar van het vrijwilligerswerk is, heeft G Data besloten om iets speciaals te doen voor vrijwilligers in de omgeving van het Nederlandse kantoor.

De vijfhonderd vrijwilligers van de Voedselbank in de gemeenten Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en IJmond ontvangen allemaal een G Data InternetSecurity-pakket.

“Helaas leven er in de regio van ons kantoor heel veel mensen die het financieel zó zwaar hebben, dat zij niet goed uitkomen met hun geld. Gelukkig kunnen deze mensen terecht bij de Voedselbank voor boodschappen. Er zijn veel bedrijven die de Voedselbank ondersteunen en donaties doen aan de bezoekers van de Bank.

Hoewel die donaties natuurlijk erg belangrijk zijn, wilden wij in de week van het applaus juist iets betekenen voor de mensen die de Voedselbank, zonder enig eigenbelang, mogelijk maken. Zij werken keihard en worden helaas vaak over het hoofd gezien. Met deze donatie willen wij onze waardering voor hun inzet uiten,” vertelt Jan Van Haver, Country Manager van G Data Benelux.

De donatie betreft 500 pakketten G Data InternetSecurity 2011 voor 3 pc’s, met een licentie voor een jaar. Met deze licentie kan ook de software van 2012 worden gedownload en geactiveerd.