Op 2 juni 2012 vindt de feet for food wandeltocht plaats! Aan jou de keus of je liever 5 kilometer of 10 kilometer wilt lopen. De route van 10 kilometer gaat om 13.00 van start; om 14.00 start de route van 5 kilometer.

De startplaats van beide routes is verlegd, naar ‘het blauwe veld van hockeyclub De Reigers’ in Hoofddorp. De wandeltocht loopt onder andere via het Haarlemmermeerse Bos en de Geniedijk. Kies je voor de 10 kilometer? Dan beklim je ook de Big Spotters Hill! De finish van de wandeltocht is op het Raadhuisplein. Daar wacht een feestelijke ontvangst met muzikaal programma voor jong en oud, georganiseerd door Meer Jazz Festival. Lekker ontspannen na een sportieve inspanning!

Waarom deze wandeltocht?

De feet for food wandeltocht wordt georganiseerd om het goede werk van de Voedselbank Haarlemmermeer te ondersteunen. De Voedselbank maakt zich onder andere sterk voor kinderen onder de 18 jaar die niet voldoende te eten hebben. In het eerste kwartaal van 2012 is het aantal kinderen dat te weinig te eten heeft gestegen van 90 naar ruim 130 kinderen. Je moet er toch niet aan denken dat zij met een rammelende maag naar school gaan?

Jij kan helpen! Voor € 1,- per dag per kind kan de Voedselbank zorgen voor kwalitatief goed en voldoende voedsel. Om zoveel mogelijk kinderen te helpen, komen alle opbrengsten van de feet for food wandeltocht ten goede aan de Voedselbank. Daarom vragen wij van jou een kleine bijdrage om mee te wandelen. Het inschrijfgeld voor kinderen van 16 jaar en jonger is € 5,-. Voor deelnemers van 17 jaar en ouder is het inschrijfgeld € 7,50.

Wil je met je sportteam of je klas meedoen? Dat kan ook! Voor een team vanaf 5 personen is het inschrijfgeld € 5,- per persoon.

Jij loopt toch ook mee? Elk stapje helpt!

Wie zijn wij?

De feet for food wandeltocht wordt georganiseerd door Rotaryclub Haarlemmermeer van 1852 en Rotaryclub Haarlemmermeerlanden. Deze Rotaryclubs maken deel uit van het wereldwijde netwerk van Rotary International. De gedachte van de Rotary is het dienstbaar zijn aan de samenleving en dit zichtbaar maken in de praktijk. Dit komt onder andere tot uiting in het opzetten van lokale fondsenwervingprojecten. De feet for food wandeltocht is hier een duidelijk voorbeeld van.

Voor meer informatie, kijk op Feet for Food