HOOFDDORP – Zo’n 300 wandelaars liepen zaterdag 2 juni mee om geld in te zamelen voor de kinderen van de Voedselbank.

Burgemeester Weterings gaf om 13.00 het startschot voor de 10 kilometer en liep samen met zijn vrouw ook mee.
Om 14.00 startten, na het startschot van wethouder Arthur van Dijk, zowel de 10 kilometer hardlooptocht als de 5 kilometer. De wandeltocht verliep vlekkeloos en het heerlijke weer droeg zeker bij aan de feestvreugde.

Na aankomst op het Raadhuisplein, waar de deelnemers een muzikale ontvangst wachtte, werd om 16.00 de wandeltocht afgesloten met een loterij. Mooie prijzen werden verdeeld, met als hoofdprijs een reischeque van onze hoofdsponsor Corendon.

Bovendien hoorden we daar het prachtige nieuws: met deze wandeltocht heeft de stichting feet for food zoveel geld opgehaald dat we zo’n 50 Haarlemmermeerse kinderen een jaar kunnen ondersteunen.
Een fantastisch resultaat!

Nogmaals hartelijk dank aan alle deelnemers, donateurs, onze hoofdsponsor Corendon en alle andere sponsoren die ook op deze website genoemd worden.

Waarom was deze wandeltocht?

De feet for food wandeltocht wordt georganiseerd om het goede werk van de Voedselbank Haarlemmermeer te ondersteunen. De Voedselbank maakt zich onder andere sterk voor kinderen onder de 18 jaar die niet voldoende te eten hebben. In het eerste kwartaal van 2012 is het aantal kinderen dat te weinig te eten heeft gestegen van 90 naar ruim 130 kinderen. Je moet er toch niet aan denken dat zij met een rammelende maag naar school gaan?

http://www.feetforfood.nl