In deze week zijn er 96 tijdsblokken beschikbaar, hiervoor zoeken we  minimaal 100 a 150 mensen, mocht je interesse hebben om ons te gaan helpen dan vragen we je om in het onderstaande rooster aan te geven wanneer je zou kunnen helpen, 1 of meerdere tijdsblokken zou erg fijn zijn.

NU NOG

68

MENSEN GEZOCHT PER 25-01-2023 – al 32 mensen voor 25 tijdsblokken aangemeld

 

Voor elk blok zijn er minimaal 2 mensen nodig.
De tijden zijn van 10:00 tot 14:00 of 14:00 tot 18:00

En heb je nog een vriend, vriendin, buurman, buurvrouw of een andere relatie die ook zou willen helpen, eenmalig of vaker, laat het ons weten.

Zou je bij het opgeven ook nog een reserve blok willen doorgeven, dit i.v.m. met eventuele dubbele aanmeldingen op dat tijdstip.

Wat houd het werk in:
Je staat met minimaal 2 mensen (in de meeste gevallen) namens de Voedselbank Haarlemmermeer in deze winkels om een boodschappenlijstje aan de klanten te geven, (zij kunnen dan in de winkel, meestal in een speciaal schap of tafel de producten vinden die op dit lijstje vermeld worden), de producten die de klanten afgerekend hebben en willen doneren aan de Voedselbank in ontvangst te nemen en te sorteren in de aanwezige kratten. Bovendien ben je het aanspreekpunt voor als er vragen zijn over de Voedselbank.

Meld u zich hier aan voor de winkelactie