[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

koninklijke cupcakes

koninklijke cupcakes

NIEUW-VENNEP – Op vrijdag 26 April a.s. worden er door vele scholen in Nederland de Koninsspelen georganiseerd.
Ook de Rehoboth School in Nieuw-Vennep doet gezellig met haar leerlingen aan deze spelen mee. De enthousiaste  ouderraad van de school is al een paar weken met de organisatie van de Koningsspelen bezig.

De leerlingen zullen ‘s-morgens eerste genieten van een Koningsontbijt op school, waarna ze lekker in beweging gaan komen.

Van 11.30 tot 12.00 uur zullen de leerlingen gaan lopen voor de voedselbank. De opbrengst van deze sponsorloop zal gedoneerd worden aan onze voedselbank. Om de ‘pot nog wat extra te spekken’ verkoopt de school koninklijke cupcakes.

Afgelopen week heeft de voedselbank een presentatie aan alle leerlingen van de school mogen geven. Dit was weer erg leuk om te doen! De voedselbank vindt het enorm belangrijk dat de jeugd begrijpt wat de voedselbank precies doet, voor wie en waarom. Mede daarom zullen wij het bedrag dat door de school wordt opgehaald besteden aan de ontwikkeling van een lespakket.

Wij wensen alle leerlingen, leerkrachten en ouders een fijne Koningsspelen.
Wij zullen de 26e ook even om een hoekje kijken.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]