REGIO SCHIPHOL – Personeelsleden van de Rabobank Regio Schiphol hebben dinsdag 6 november jl. voor ons een middagje voedsel ingezameld.

Om 13.00 uur arriveerden 19 personen in onze loods. Na eerst even een kopje koffie gedronken te hebben, is er uitgelegd wat de Voedselbank doet en voor wie. Na het beantwoorden van de nodige vragen ging ons tijdelijke personeel op weg naar de aan hun toegewezen supermarkten in Hoofddorp. Vanaf 14.00 uur is er ingezameld bij de Albert Heijn en Deen in Muiderbos, de Vomar in Pax en de Hoogvliet.

Eenmaal aangekomen vonden ze de stand al opgebouwd. Dit was eerder die middag vast door onze eigen vrijwilligers gedaan. De Rabobankers gingen dan ook direct enthousiast van start met het uitdelen van de boodschappenbriefjes aan het winkelende publiek.

Eén van onze vrijwilligers is als een soort ‘vliegende keep’ gedurende de middag de diverse supermarkten afgegaan, om te kijken of alles naar wens verliep. Zij was onder de indruk van het enthousiasme waarmee de Rabobankers aan het werk waren. Stuk voor stuk vonden ze het leuk werk en wie weet komen ze nog een keertje terug om een handje te helpen.

Het resultaat van een middagje staan is er ook eentje om over naar huis te schrijven. In het totaal zijn er 63 kratten en een bedrag van € 143,45 opgehaald!

Wij willen dan ook iedereen van de Rabobank Regio Schiphol die aanwezig was heel hartelijk bedanken voor een gezellige, maar vooral voedselrijke middag.

Tot de volgende keer?

*foto De Rabobank helpt een handje