[fusion_builder_container background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_aspect_ratio=”16:9″ overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

NIEUW-VENNEP – Vrijdagavond 19 december werd de eerste Vennepse kerstmarkt om 19 uur geopend door wethouder Derk Reneman .
Velen hadden zich ingespannen om er een groot succes van te maken. Het was een evenement voor het hele gezin met veel muziek. Speciaal voor de voedselbank. Voorzitter Hans de Bats: “Het is geweldig dat iedereen belangeloos meedoet om mensen die het minder hebben te helpen. Zodat dit jaar iedereen in de Haarlemmermeer een goede kerst kan vieren.”

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_youtube id=”GE_2ObOBCPM” width=”1100″ height=”619″ autoplay=”no” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Draagvlak
De Rotaryclub Haarlemmermeer 1852, Pier K, de Muziekkoepel-commissie en het Venneperhart hebben nu hun krachten gebundeld om samen iets moois neer te zetten en te zorgen voor een breed draagvlak. “Het bijzondere is dat iedereen belangeloos meedoet, zowel de meewerkende organisatie alsook de artiesten. Pier K stelt tijdens de markt ruimtes beschikbaar. En de Muziekkoepel-commissie geeft medewerking om de muziekkoepel te gebruiken. Ensembles en musici zorgen vervolgens voor een gevarieerd muzikaal programma van big band tot smartlappenkoor. En de winkeliers van het Venneperhart en uit andere plaatsen uit de Haarlemmermeer zullen vele kramen bemannen. De Rotaryclub tot slot, organiseert het geheel en brengt mensen en organisaties bij elkaar.”

De Bats: “De Voedselbank krijgt een speciale kraam, waar bezoekers van de kerstmarkt levensmiddelen kunnen doneren. Vrijwilligers van de uitdeelploeg in Nieuw-Vennep zullen alles in ontvangst nemen. We hopen natuurlijk dat alle bezoekers levensmiddelen van huis meenemen voor het goede doel. De voedselbank heeft ook een boodschappenlijstje. Op de markt kunnen ook artikelen gekocht worden om dat vervolgens af te staan aan klanten van de Voedselbank. Het zou fijn zijn als er veel oliebollenmeel, poedersuiker en bakolie gekocht wordt. En kerstbrood of kerststol is ook heel welkom! Andere jaren kregen onze klanten pas halverwege januari een stuk kerstbrood, dat niet door de supermarkten en bakkerijen werd verkocht. Het zou geweldig zijn, als we dit jaar vlak voor Kerstmis al een kerstbrood kunnen geven.” De Leeuw: “We consumeren veel. Wat is nou fijner, zeker nu met Kerstmis, om te delen met de Voedselbank?”

Muziekprogramma tijdens de Kerstmarkt

De Symfonie
19.00 – 20.30 Jazz ’n More

Muziekkoepel
18.20 – 19.00 Smartlappenkoor ‘Droger kan niet’
19.20 – 20.05 Shantykoor ‘De Marconisten’
20.30 – 21.15  Smartlappenkoor ‘Droger kan niet’
21.30 – 22.00 Shantykoor ‘De Marconisten’

Theaterzaal Pier K
19.10 -19-30 Zangeres Hiltje La Grouw
20.30 – 21.15 Big Band Haarlemmermeer

Cafe Pier K
21.00 – 22.00 Jazz ’n More

Credit 2014:  hcnieuws-logo-klbekijk hele artikel hier

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]